NOVEMBERSKI BONBONČEK IN DECEMBERSKI IZZIV DRUGIČ



Spet bo izziv! 

Tudi letos bova veseli vsake prijave. Do začetka decembra imate čas pobrskati po svojih ustvarjalnih izdelkih. Prepričana sem, da se bo našlo kar nekaj takšnih, ki ustrezajo ključnim besedam, ki so tudi v moji objavi obarvane z rdečo. Lani na samem začetku sva jih označevali še z  zvezdico, letos pa preimenovali kar  v ključne besede...... 
Moja sestrična se je odločila, da vas z menoj vred malce izzove že v novembru. V svoji objavi je zapisala že kar nekaj ključnih besed, seveda pa prilagava tudi    LANSKO OBRAZLOŽITEV NAJINEGA IZZIVA. 
Oglejte si čudovito praznično dekoracijo v bakreni barvi na ARTMBR

Za uverturo v najin izziv poklanjam BONBONČEK

Na delavnici z Ursulo Langhammer, ki jo je organizirala Mihela iz Arta sem se naučila kaj vse je možno izdelati s pripomočkom za izdelavo kuvert.
Med drugim smo izdelale tudi


kuverto-škatlico in žepni adventni koledarček, kot sem ga poimenovala. Bonbončki v tem koledarčku so drugačni kot sem vajena in nadvse privlačni. Zapakirala sem jih v kuvertice, jim dodala snežinko, zdaj pa čakajo na 1. december da jih razdelim. Decembra se začne tudi naš izziv, ne pozabite. Sladkali se bodo moji domači, sorodniki, prijatelji, pa tudi k bonbončku  bom priložila enega.

Po delavnici sva s sestrično končno dočakali najin skupni ustvarjalni večer, pravzaprav se je najino dekoriranje zavleklo pozno v noč. Njeno čudovito dekoracijo imate že možnost občudovati, saj je bolj pridna kot jaz in jo je že dokončala. Sama vam jo pokažem v kratkem.
Ups, sem zašla, gremo nazaj k bonbončku………


Pridne pa ste bile tudi ve, ki mi svoje božljaje pošiljate preko čudovitih komentarjev, zato se bo tudi ena izmed vas sladkala, kot sem že omenila, dodala pa bom še svojo voščilnico in kupljeno ogrlico - slikici sta spodaj.

 


Ogrlica me je preprosto čakala v izložbi, da bom prišla mimo, jo kupila in podarila. Namenjena je prijateljstvu, pa še motiv pingvinčkov se podvoji. Navsezadnje pa me je opomnila še na eno ključno besedo. Biserček je namreč potrebno vzeti iz školjke in ga vstaviti v obesek. Sama tako zelo rada dodam kakšen biserček na dekoracijo, voščilnico, venček, snežinko….

Roza, modra, bela in srebrna, pa je moja paleta prazničnih barv,  kot ste verjetno že opazile.

Za bonbonček ni posebnih pogojev. Vesela bom, če poste pod objavo pustile komentar, še bolj pa bom vesela, če boste delile novico o najinem izzivu. Bonbonček bom izžrebala na prvo adventno nedeljo.

Komentarji

Oseba oldpunca sporoča …
Pravkar prihajam z obiska pri tvoji sestrični. Zelo lepo sta si zamisli vajino in naše skupno ustvarjanje. Se že veselim decembra. Sicer bo naporen, ampak sladek. :-) Tvoj žepni adventni koledar mi je strašansko všeč. Krasna ideja se mi zdi, da vsako leto izbereš barve, ki jih potem uporabiš na svojih izdelkih.
Hvala za tokratni bonbonček. Darilce je zelo lepo in mamljivo, zato se pridno postavljam v vrsto zanj ter hitim delit novičko na svoj blog. :-)
Oseba Vladuška sporoča …
Elegantno bo pri tebi letos in krasno za ponovni izziv. Krasni izdelki in prav tako tudi bonbonček :)
Oseba Helena sporoča …
Všeč mi je, kako si vsako leto izbereš barvno kombinacijo in je okrasitev v teh barvah. Letošnja mi je krasna.
Super so škatlice in koledar. Prav mamljivo zgledajo v košari. Zelo lepa snežinka s perlo je na njih.
Bonbonček pa je privlačen.
Grem na obisk k tvoji sestrični :)
Oseba leycika sporoča …
Tudi jaz se že veselim decembra vseh teh dekoracij, vonja pa praznikih...Izbrala si res lušten bonbonček, super sta to pripravili. Izdelki pa so mi na sploh všeč. komaj čakam da še pogledam k sestrični in delim izziv naprej. Pozdravček, Lea
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
Te kuverte so za vikat, voščilnica krasna, in JAAAAA, se že veselim vajinega izziva...res je nekaj posebnega, lani sem uživala 100 na uro, letos bom pa 200 na uro. čao
Oseba Janja sporoča …
Male kuvertice so čudovite ♥. Zelo so mi všeč barve, ki si jih izbrala in vse ostalo :). Lp
Oseba Zvonka sporoča …
Očitno je bila delavnica zelo uspešna, saj si naredila čudovita darilca v zelo lepih barvah. Vedno imaš tako vse lepo izdelano in okrašeno. Postavljam se v žreb za bonbonček, mogoče mi bo tudi letos sreča naklonjena. Izziva se bom pa tudi udeleževala po svojih zmožnostih, že lani sem se ga veselila. Lp
Oseba Tina Z. sporoča …
krasne male kuvertice in zelo sta pridni, da organizirata izziv, vse pohvale. super bonbonček in se že veselim decembra!
Oseba Valerija sporoča …
Krasne kuvertice, v izredno lepih barvah in tako lepo okrašene.
Se že veselim vajinega izziva, v katerem sem sodelovala tudi lansko leto.
Z veseljem se postavim v žreb za bonbonček.
Lp
Oseba suzana sporoča …
Vse je tako dovršeno in zimske barve, tudi jaz se že veselim čarobnega decembra. Polno novih idej in tudi tale kuverta škatlica je lepa. Morda se je lotim še sama.
Oseba Tanja E. sporoča …
Draga Metuljčica, tvoje ustvarjanje vedno znova očara, s svojimi barvami, postavitvami, lepoto, z idejami... Če utegnem se pridružim izzivu:)) Hvala za možnost krasnega bonbončka.
Lepo te pozdravljam:)